EXPERIÈNCIES DE DINAMITZACIÓ DIGITAL

LLEGIR EN CATALÀ

Llegir en català és una associació d'editorials independents fundada al 2013. Llegir en català treballa per la difusió i promoció de la lectura en català, no només fent comunicació de les novetats editorials dels membres del seu grup sinó també realitzant activitats presencials i digitals entorn al fet de la lectura en català. Per la seva activitat digital han rebut el premi Lletra de la UOC i la Fundació Prudenci Bertrana a la Comunicació Digital. Formen part d’aquest projecte les editorials següents: Alrevés, L’Avenç, El Gall, Gregal, Llibres del Delicte, Meteora, Periscopi, Raig Verd, Saldonar i Sembra.

Laura Huerga. És editora de Raig Verd Editorial i membre de l'Associació Llegir en Català. Com a editora de Raig Verd ha publicat en català a Jean Echenoz, Peter Handke, John Updike, Alasdair Gray i altres autors de reconegut nom internacional. Al 2012 i amb el seu primer llibre va guanyar el Premi Llibreter per l'obra “A dalt tot està tranquil” de Gerbrand Bakker traduïda per Maria Rosich. Raig verd editorial treballa per enriqui la bibliodiversitat de l'oferta de llibres en català publicant novel•la més enllà de la cultura anglosaxona i ens apropa cultures com la polonesa, la brasilera o l'holandesa.

Núria Iceta. Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Subdirectora-gerent i editora de L’Avenç, editorial especialitzada en història i cultura. Des de 1977 publica la revista L’Avenç i des de 2004 també Els Marges. El 2007 L’Avenç engegà la col•lecció Els Llibres de L’Avenç, amb dues sèries, la d’Assaig i la de Literatures. L’Avenç és membre fundador de Llegir en Català des de 2013.

En la seva intervenció ens parlaran sobre la complicitat a les xarxes, eix principal de la seva estratègia, dintre i fora de l’associació. I ens mostraran alguns exemples pràctics de la seva estratègia a les xarxes (Viquipèdia i Lletra, bibliotequescat, etc)

Portals. Viquipèdia i Lletra (Dia de la poesia catalana a internet), exemples de feina compartida.

BANC DE SANG I TEIXITS

http://www.bancsang.net/

Manel Gastó Rodríguez. És llicenciat en periodisme i té formació en direcció de comunicació per ESADE i en gestió d’empresa per la Universitat Pompeu Fabra. Des de fa 3 anys treballa a la Direcció de Comunicació del Banc de Sang i Teixits.

Prenent com a base Twitter, Facebook i Instagran ens exposarà com creen comunitat amb els usuaris amb l'objectiu de potenciar la marca i fomentar la donació de sang i de llet materna.

Presentarà la Marató de Donació de Sang 2.0, una campanya de donació de sang que va centrar la seva comunicació a través de les xarxes socials.

PRESENTACIÓ jornades_normalitzacio_1_.pdf

 
2jornadadin/experiencies_externes.txt · Darrera modificació: 16/12/2014 12.06 per Gemma Segura
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes