Ús d'imatges i il·lustracions

Les imatges (fotografies o il·lustracions) que s'usin en les obres objecte d'aquest manual poden ser manllevades o pròpies.

Imatges manllevades

Aquestes imatges poden provenir de cessions d'ús o perquè estan sota llicències Creative Commons. En aquest cas s'han de respectar escrupolosament els termes de la llicència.

Si es tracta d'imatges o il·lustracions no sota llicències CC, cal subscriure un contracte de cessió, explotació i difusió de les imatges o bé obtenir el permís signat del propietari dels drets.

Si són d'ús lliure, cal assegurar-se bé d'aquesta circumstància. En el cas de fotografies tipus bodegó, provinents de catàlegs publicitaris o promocionals, cal demanar permís per escrit del propietari de la marca o de l'establiment.

Imatges pròpies

En el cas d'imatges pròpies, fetes pels propis treballadors del CPNL, cal signar un formulari.

En el cas de fotografies tipus bodegó, en què apareixen productes amb marca registrada, cal demanar permís per escrit del propietari de la marca.

En el cas de fotografies protagonitzades per persones relacionades o no amb el CPNL, cal tenir a més l'autorització signada d'ús de la imatge segons el model de l'annex 3.

 
cc/imatge.txt · Darrera modificació: 31/01/2013 09.54 per Joan Vilarnau
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes