Definir un projecte web

Fer un projecte web no és difícil si seguim els passos adequats. Aquí proposem una metodologia:

 1. Pensar bé el projecte abans de posar-se a l'ordinador: què volem aconseguir, qui n'és el públic destinatari, on el situarem, etc.
 2. D'acord amb tot això, haurem de triar la plataforma. Recordeu que al CPNL disposem de la plataforma web (Houdini) i també d'entrons específics: blogs, wikis, Moodle, equips de treball, Buddypress
 3. D'acord amb les característiques de la plataforma (és diferent fer un web que un blog) cal dibuixar en paper el projecte: quantes pàgines i què va a cada pàgina, i també el nom de la pàgina (que formarà part de la URL)
 4. Si és un projecte web, ja és el moment de treballar amb el Houdini. Cal entrar-hi i, a l'apartat Carpetes, crear una carpeta on situarem els fitxers html d'aquest projecte.
 5. Després crearem el menú, que reflectirà tota l'estructura del web amb el noms dels arxius que haurem triat al punt 3.
 6. Després, anirem a la carpeta del projecte i crearem el fitxer index.html i tota la resta.
 7. Quan el projecte estigui enllestit, l'haurem d'enllaçar des del web del centre, amb enllaços o alguna caixeta. Altrament, ningú no hi arribarà.
 
houdini/projecte.txt · Darrera modificació: 02/12/2014 10.55 per Joan Vilarnau
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes