On són els continguts?

Si estàs acostumat a la intranet antiga, potser buscaràs el menú on hi hagi els diferents àmbits de Serveis Centrals per poder trobar la informació a sota. Aquesta intranet no està organitzada a partir de l'estructura del Consorci, sinó que intenta estructurar-se a partir de les necessitats dels seus usuaris, és a dir, a partir de les teves necessitats.

Per això presentem la informació d'una manera diferent. Possiblement al principi ho trobaràs diferent, però hem estat treballant molt perquè sigui una intranet útil i eficient.


El 90% dels continguts són a l'apartat “Què vols fer/saber”.


El menú lateral ofereix accessos interns, per gestionar la intranet o l'Office365. Els continguts són al menú superior, tal com s'explica a la pàgina de la pàgina inicial. L'apartat “Què vols fer/saber”, més enllà d'oferir informacions i recursos (que són els altres punts del menú), mira de donar resposta a la pregunta “Què vols fer” o “Què vols saber”. Aquí pots preguntar a la intranet qualsevol cosa que afecti a la teva feina, i la intranet t'oferirà fitxes amb la informació que s'ha preparat (i que es continua preparant). Si la informació és en una altra banda, la mateixa fitxa ja s'encarregarà d'oferir-te un enllaç per arribar-hi directament.

 
intranet/on_son_els_continguts.txt · Darrera modificació: 12/06/2018 06.25 per Joan Vilarnau
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes