CNL Vallès Occidental 3

Lectures públiques

llull_cerdanyola.jpgPer Sant Jordi, a Cerdanyola alumnes de diferents nivells van llegir a la plaça de Francesc Layret fragments de la vida i obra de Llull a la tradicional Marató de lectura que organitza l'Ajuntament.

ripollet_besties.jpgA Ripollet, es van llegir fragments del Llibre de les bèsties alhora que la pintora Alba Martínez en dibuixava alguns dels personatges.

Durant la commemoració del Dia Mundial de la Poesia, a Badia també es van llegir fragment de l'obra de Llull i a la Biblioteca Vicente Aleixandre s'hi van exposar diversos llibres de Llull per a adults i adaptats per a nens.

Clubs de lectura

01304_cl_roc_casagran_llibre_besties_2016_2.jpgA Barberà, els alumnes de nivell bàsic van anar a la Biblioteca Esteve Paluzie per conèixer una mica més la figura de Ramon Llull i comentar la versió adaptada a lectura fàcil del Llibre de les bèsties. Dies després, l'escriptor Roc Casagran va parlar a alumnes i participants de Voluntariat per la llengua de l'adaptació al català actual que ell mateix ha fet d'aquesta obra.

Lectures a l'aula

wiki.cpnl.cat_lib_plugins_ckgedit_fckeditor_userfiles_image_llull_besties_montcada.jpgEls alumnes de nivell bàsic i elemental de Montcada també van treballar el Llibre de les bèsties però d'una manera diferent. Cada alumne en va llegir un capítol i, el dia del comentari a l'aula, entre tots van haver de recompondre la història.

A Cerdanyola, els alumnes de nivell elemental també en van llegir un capítol a l'aula, però de la versió de Roc Casagran.

Difusió de Ramon Llull

El SLC de Sant Cugat col·labora amb Cugat.cat amb la secció lingüística L'anell al dit. Un dels programes es va dedicar a Ramon Llull. El podeu escoltar aquí.

 
llull/cnl_del_valles_occidental_3.txt · Darrera modificació: 28/06/2016 08.19 per Maika Garcia
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes