PONENTS

Teresa Baró

www.teresabaro.com_novateresabaro_wp-content_uploads_2011_11_sobre-mi-cuadro.jpg

Biodata

Llicenciada en Filologia Catalana, Tècnica Superior en Publicitat i Màster en Protocol, Cerimonial i RRPP. Experta en comunicació personal en l'àmbit professional. Escriptora, conferenciant, professora i col·laboradora habitual en mitjans de comunicació.

Ponència:

De la persuasió a la seducció

Estimular la reflexió sobre la nostra capacitat d'influir en els altres i en nosaltres mateixos a través d'una comunicació conscient i preparada.

  • L'actitud condiciona la nostra comunicació i viceversa.
  • La imatge: “Els altres ens tracten en funció de com ens perceben”.
  • La paraula és necessària i el llenguatge no verbal és decisiu.
  • Som professionals de la comunicació: som conscients de com ens comuniquem i com es comuniquen els nostres interlocutors, desxifrem els missatges que ens envien, ens adaptem al context, decidim com reaccionar i, a més, tenim capacitat de planificar l'acte comunicatiu.
  • Algunes claus per a liderar, inspirar, motivar, convèncer.
  • Tots podem ser seductors.

http://www.teresabaro.com/ca/qui-es-teresa-baro/

PRESENTACIÓ

:4jornadaens:cnl_teresa_baro.pdf

VÍDEO

Carles Caño

pbs.twimg.com_profile_images_630685232832860160_2wfoppj4_200x200.jpg

Biodata

Enginyer superior informàtic per la UAB. Professor d'informàtica i formador en dinamització de presentacions. Autor del blog Presentástico sobre com fer presentacions inspiradores.

Ponència:

Com aconseguir un bon suport visual per fer presentacions i formacions

L'ús de les tecnologies multimèdia en formacions i presentacions pot ser un bon recurs, sempre que s'utilitzin de forma adient. L'ús més típic en aquests casos és el suport amb diapositives. Si s'usen bé, multipliquen, però si s'usen malament, divideixen l'atenció del públic i molt.

En aquesta xerrada es donaran unes directrius bàsiques per fer un bon ús de diapositives de suport a una presentació o formació fent ús de textos, imatges, animacions i vídeos.

PRESENTACIÓ

Mar Camacho

webgrec.urv.es_arxius_cuwpfo_000109-000058.jpg

Biodata

Professora del Departament de Pedagogia de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili. La seva activitat docent i investigadora es circumscriu dins el camp de la Tecnologia Educativa. És autora de diverses publicacions sobre l'ús de les TIC en els processos d'aprenentatge i en la formació del professorat i sobre l'ús de la Web 2.0 i les xarxes socials en educació, entre d'altres. El seu camp de recerca se centra des de fa uns anys en el “Mobile Learning” i els seus contextos, ús i aplicació, en tant que metodologia que ens ajuda a transformar, enriquir i ampliar l'experiència d'aprenentatge. L'any 2013 va fer una estada a la UNESCO de París com Visiting Scholar, experta en el camp del Mobile Learning.

Ponència:

La comunicació al S. XXI: narratives digitals i altres històries En aquesta xerrada veurem com la tecnologia modifica la manera com ens comuniquem i ens relacionem. En el cas de l'storytelling és evident que avui en dia tenim a la butxaca nombrosos recursos, eines i aplicacions perquè les nostres històries vagin molt més enllà de la narrativa lineal i s'endinsin en el món de l'hipertext, de la imatge visual, del so, del vídeo i, d'aquesta manera, puguin ser més riques i molt més impactants. A la xerrada explorarem algunes d'aquestes possibilitats i intentarem crear una microhistòria amb els nostres dispositius mòbils. http://www.marcamacho.cat

PRESENTACIÓ

Carles Capdevila

www.aragirona.cat_imatges_noticies_carles-capdevila.jpg

Biodata Periodista, director-fundador del diari ARA. Llicenciat en filosofia. Va ser professor de comunicació a la Universitat de Barcelona i de ràdio a la Universitat Ramon Llull - Blanquerna, director i presentador dels programes Eduqueu les Criatures a Catalunya Ràdio (2006-2010) i Qui els va parir a TV3 (2008). Actualment, en ràdio, és col·laborador al programa Hoy por hoy de la Cadena SER. És autor dels llibres Educar Millor, Entendre el món, Criatura i companyia, entre altres. És productor executiu de l’ APM?, de TV3.

Ponència

Ensenyar i comunicar amb alegria

 
memformacio/ponencies.txt · Darrera modificació: 28/09/2016 06.20 per Joan Vilarnau
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes