PRESENTACIÓ

logo_jornada.jpg

La comunicació eficaç és el recurs més important que tenim a l’abast per aconseguir bones relacions interpersonals, per seduir, per persuadir, per convèncer….

Comuniquem molt més del que diem: com diem les coses, com les il·lustrem, quina és la nostra actitud quan interactuem amb els altres –ja sigui un grup reduït o un grup gran–, són aspectes que comuniquen molt més del que ens imaginem.

Aquesta jornada pretén aportar-nos eines i recursos perquè puguem millorar la nostra comunicació quan parlem en públic, quan expliquem els nostres serveis o quan defensem els nostres arguments.

Començarem la jornada abordant la comunicació eficaç des de la perspectiva de la comunicació no verbal. Si el gest, la mirada i la posició del cos també comuniquen, quins codis i quins recursos hem de tenir en compte per construir el nostre relat, per seduir, per motivar?

Posteriorment veurem recursos gràfics, com ara les metàfores visuals, les fonts, el text, el vídeo, etc., i analitzarem de quina manera ens poden ajudar a millorar la nostra comunicació.

Finalment, també donarem un tomb per la comunicació afectiva, aquella que arriba a l’ànima. Si l’emoció és necessària per aprendre, també és necessària per comunicar.

En aquesta jornada, doncs, s’abordaran els valors de la comunicació eficaç des de diverses perspectives: la comunicació en públic, la comunicació no verbal, la gestió de les emocions, i l’ús d’imatges i narratives digitals per reforçar el nostre missatge.

 
memformacio/presentacio.txt · Darrera modificació: 16/09/2016 11.40 per Gemma Segura
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes