Eix1. Llengua i igualtat d'oportunitats

L'objectiu de l'activitat formativa del CPNL és assegurar que tota la ciutadania tingui accés al coneixement del català per, així, afavorir-ne l'ús. Conèixer la llengua catalana facilita la participació de les persones en qualsevol àmbit de la societat. Per això el CPNL esmerça esforços per poder arribar a tothom, per afavorir la igualtat d'oportunitats i per aconseguir que el català no sigui només la llengua d'una part de la societat catalana, sinó de tothom qui la conforma.

Amb la mirada posada en aquesta fita, el CPNL posa el seu afany en diversificar els horaris i formats dels cursos i per dotar-los de continguts útils per millorar la competència comunicativa dels alumnes, ja siguin persones que s'inicien en el coneixement del català o bé persones que tenen un bon domini de la llengua i que busquen millorar-ne els coneixements en un nivell superior. També amb aquesta mirada s'aposta per les tecnologies de la informació i de la comunicació, amb la intenció d'incorporar a l'aprenentatge elements que facin que totes les persones hi trobin un curs adequat.

Amb la finalitat d'oferir entorns d'ús de la llengua, el CPNL organitza activitats vinculades a l'aprenentatge del català també fora de l'aula. Aquestes activitats acosten els alumnes a la societat i a la cultura catalanes i n'afavoreixen la cohesió social.

 
memoria2015/1llengua.txt · Darrera modificació: 31/05/2016 11.37 per Cristina Aguilera
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes