5. La projecció al CPNL

La projecció del CPNL té com a objectiu fer visible, de manera coherent, les activitats que desenvolupa. Durant el 2015 s’ha continuat apostant per potenciar la difusió dels cursos de català en totes les seves modalitats i especificitats i ampliant la seva presència a les xarxes socials, especialment a Facebook i Twitter.

La creació de continguts relacionats amb la llengua catalana ha augmentat als mitjans generals i a la premsa comarcal, tant a la ràdio com a la televisió i en línia. Als espais web corporatius hi hem publicat notícies detallades sobre l’activitat que duem a terme, amb una mitjana superior a les sis notícies cada dia de l’any.

Cada cop més la presència del Consorci a les xarxes socials és més intensa, com també és més gran el nombre de persones que segueixen els nostres comptes. Aquest fet, al costat del creixement de blogs i wikis, fa que siguem més a prop dels nostres usuaris.

Per arribar a més públic, des de Projecció també es duen a terme iniciatives que ajuden a assolir aquest objectiu. Així, doncs, durant el 2015 destaquen projectes com ara la sala de premsa, l'espai de transparència, la nova intranet o el cercador de còmics en català.

 
memoria2015/5projeccio.txt · Darrera modificació: 05/07/2016 07.01 per Cristina Aguilera
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes