5.6 Activitats destacades

Espai de català, a Ràdio Cornellà (CNL de Cornellà de Llobregat)

L’Espai de català del CNL de Cornellà de Llobregat neix amb l’objectiu de difondre l’activitat del centre i apropar el català a la ciutadania.

La participació del CNL va començar el 2009 amb una aparició mensual de quinze minuts per explicar el VxL. L'èxit de la col·laboració va permetre que es convertís en una aparició quinzenal. A partir del 2011 la participació del CNL passa a ser de 20-30 minuts i s'inclou dins l'espai l'Entrevista. El programa continua evolucionant fins al 2014, que es converteix en l'Espai de Català, un programa per parlar de les activitats i serveis del CNL, les actuacions relacionades amb la llengua i la cultura catalanes (efemèrides, festes i tradicions, etc.) i al final de cada programa es crea un subapartat per parlar de les novetats tecnològiques en català, anomenat Finestra digital (apps interessants, novetats a la xarxa, publicacions en línia, etc.).

A banda de la participació quinzenal en antena, Ràdio Cornellà acostuma a incloure les notícies del CNL als informatius de l'emissora i a entrevistar les personalitats destacades que el Centre porta a la ciutat. El CNL també assessora i resol dubtes als treballadors de Ràdio Cornellà i s'han fet sessions puntuals de llengua per als locutors dels informatius, per millorar-ne, sobretot, la pronúncia.

 
memoria2015/5projeccio/activitats.txt · Darrera modificació: 06/07/2016 11.21 per Joan Vilarnau
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes