5.2 Presència a la xarxa

El web és el referent corporatiu del CPNL a la xarxa. Al costat de la informació general, cada CNL hi té el seu espai, a través del qual pot adreçar-se al seu públic específic. Durant el 2015 s'han publicat 2.288 notícies al web del Consorci.

Entre les notícies dels CNL publicades al web del CPNL es poden destacar les relacionades amb les 100.000 parelles lingüístiques del VxL, la difusió dels actes del Consorci per Sant Jordi, els actes organitzats pels CNL amb motiu de les activitats relacionades amb la commemoració de l'escriptor de l'any (Guillem d'Efak, Ovidi Montllor, Manuel de Pedrolo i Ramon Muntaner) i la difusió dels cicles de cinema propis i del CINC.

Presència del CPNL a les xarxes socials. Anys 2014 i 2015

Seguidors del CPNL a la xarxa

El nombre de visites al web del CPNL s'ha aturat, i ha mostrat una lleugera disminució. Durant l'any 2015 s'han enregistrat més de dos milions i mig de visites úniques i ens hem acostat als cinc milions de pàgines descarregades, amb una mitjana de gairebé 13.500 pàgines diàries. Tanmateix, la disminució de visitants obliga a una reflexió, que s'ha de concretar en el projecte de reforma del web del CPNL.

 
memoria2015/5projeccio/xarxa.txt · Darrera modificació: 31/01/2017 11.50 per Joan Vilarnau
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes