1. II Jornades del CPNL per a la Millora Professional: Recursos, Eines i Habilitats. La Motivació i la Creativitat

1. Presentació

logo_jornada.jpg

La motivació de fer alguna cosa diferent i nova ens ha portat a centrar aquestes jornades en el treball de la motivació i la creativitat.

Començarem coneixent com funciona el cervell per saber com gestionar el pensament, les emocions i els comportaments i poder entendre per què fem les coses i com les podem millorar.

A continuació, es parlarà del pensament crític i de com potenciar la creativitat i fer aflorar l’emprenedoria. També descobrirem què és el design thinking com a metodologia per aprendre a crear a través del coneixement de les persones.

I, finalment, sabrem com facilitar la generació i l’intercanvi de coneixement entre els membres de l’organització, per tal de no haver de cercar solucions a situacions que altres ja han resolt.

A més de les ponències externes, comptarem amb la col·laboració de personal intern que compartiran experiències i d'altres que presentaran eines, recursos o habilitats a través del format de tallers.

#jornadescpnl

 
2jornadacpnl/inici.txt · Darrera modificació: 28/06/2017 12.02 per Gemma Segura
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes