BENVINGUDA I PONÈNCIES

JOAN VILARNAU

Responsable d'Internet de l'Àmbit de Projecció del CPNL

El panorama de l'ús de les TIC al CPNL. La ponència començarà amb una presentació de les eines 2.0 que s'estan utilitzant actualment al CPNL i continuarà amb una anàlisi de la necessitat d'incorporar els entorns virtuals com un espai d'actuació normal a l'hora d'establir els objectius de les campanyes de dinamització del CPNL.

MONTSERRAT PEÑARROYA

http://www.montsepenarroya.com/acerca-de-este-blog

Graduada en Turisme, amb un Postgrau en Màrqueting Internacional i Comerç Exterior i un Màster en Societat de la Informació i el Coneixement. Actualment està cursant el Doctorat en Economia i Empresa. Directora de l’Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement i directora de l'empresa Quadrant Alfa.

Canvis a la Web 2.0. Veurem quins són els principis bàsics del màrqueting digital, com es transforma la web 2.0 i analitzarem quines són les eines de dinamització de comunitats a través de les xarxes socials. Veurem una pinzellada del que en diem “Ludificació”, eina imprescindible per arribar a les noves generacions.

PRESENTACIÓ Canvis a la Web 2.0

ARNAU SANZ

Fundador i codirector d'Ycom.cat

Idees per dinamitzar les xarxes socials

 • Aprofundir i conscienciar sobre l’ús d’Internet, les noves tecnologies i les xarxes socials com un avantatge competitiu i necessari. Transformar aquests canals com a eixos dinamitzadors de l’organització.
 • Característiques tècniques de Facebook i Twitter. Implementació de les millors eines, coneixement dels algoritmes i millors pràctiques.
 • Què és i com es crea un pla de comunicació personalitzat: estratègia de marca, de creixement i de contingut (llenguatge, formats, calendari, publicacions, com augmentar seguidors, com donar més visibilitat, què prioritzar, com fer-ho,..)
 • Creació i definició de la marca (branding, llibre d’estil, introducció de l’organització en el mercat competitiu).
 • Implementació de les millors eines, aplicacions i usos a les xarxes socials: hootsuite, google analytics, tweetdeck, socialbro, etcètera (nivell bàsic però pràctic).
 • Anàlisi de la gestió i l’activitat: Ho estem fent bé? Què cal millorar? Amb quines mètriques (KPI) ens comparem? Monitorització de feeds, líders d’opinió, competència i sector.
 • Creem un exèrcit: coordinació de la marca, entre perfils territorials i sectorials (relacions públiques). Fem-nos un nom a la xarxa.
 • Formem els tècnics: Què podem fer a nivell individual per ajudar a l’organització?

PRESENTACIÓidees_per_dinamitzar_les_xarxes_socials.doc

 
2jornadadin/ponencies.txt · Darrera modificació: 16/12/2014 12.03 per Gemma Segura
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes