Ponències

logo_jornada.jpg

Benvinguda i inaguració

Xesco Espar

xescoe.jpg

@xescoespar

Expert en alt rendiment, lideratge i treball en equip. Professor universitari, comunicador i escriptor. Des de fa 25 anys és professor a l'INEFC de Barcelona.

Ha treballat durant més de 30 anys en la secció d'handbol del FC Barcelona, la majoria de temps com a entrenador: 10 anys de l'equip professional i 3 anys del primer equip.

Té dos llibres publicats: Jugar con el corazón. La excelencia no es suficiente i No límites. Lo que el mundo del deporte puede enseñarle a la empresa.

Ponència

Ambició, motivació i treball en equip

La satisfacció personal per la feina feta prové de l’ambició, quan aquesta està entesa no com una competició sinó com una millora personal. Molts cops la satisfacció personal per la feina està lligada al creixement personal.

“No pot haver-hi coneixement, si no hi ha ambició i motivació.”

En aquesta conferència, Xesco Espar ens explicarà les claus dels valors en equip, del lideratge personal i de la motivació.

Màrius Martínez

foto_marius.jpg

@MariusMartinez6

Pedagog, doctor en Ciències de l’Educació. Professor titular del Departament de Pedagogia Aplicada. Ha estat Coordinador de la titulació d’Educació Social, degà de la Facultat de Ciències de l’Educació i actualment és vicerector de Relacions internacionals de la UAB.

Ha estat membre del Consell Escolar de Catalunya, on va coordinar les comissions que van fer els dictàmens sobre l’avantprojecte i el projecte de la LEC. Col·labora regularment amb l’ICE de la UAB, la Diputació de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia i la Fundació Jaume Bofill. Ha col·laborat amb centres de primària, secundària, FP i Formació de Persones Adultes en matèria d’innovació, avaluació i treball en xarxa. És l’investigador principal del Grup de Recerca “Diversitat i Orientació” (DO) del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB.

Ponència

Lideratge per a l’aprenentatge compartit

Les organitzacions complexes, com ho pot ser el CPNL, sovint presenten dinàmiques i inèrcies que agrupen les persones que hi treballen en nuclis petits que “es parlen menys del que seria desitjable”. Els professionals són, generalment, persones motivades per la seva feina, però amb poca experiència de compartir coneixement o de treballar de manera col·laborativa.

La xerrada aborda la qüestió del lideratge distribuït com a estratègia per afavorir les dinàmiques col·laboratives i de treball en equip. El recorregut discursiu interpel·la tant les persones amb responsabilitats formals a l’organització com també les persones que treballen en un entorn i que han d’estar cada vegada més interconnectades. La conferència vol generar debat i reflexió al voltant de les possibilitats reals que permeten canviar algunes dinàmiques i que porten a la millora en el treball, el clima i la cultura de l’organització.

El ponent, professor titular del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, porta 25 anys treballant amb organitzacions educatives diverses i de l’àmbit de la justícia i ha fet recerca sobre el tema del lideratge i la innovació.

:3jornadacpnl:presentacio.pdf

Per un error aquesta ponència no s'ha enregistrat des del principi

Monòleg "Pompeu Fabra: jugada mestra!"

 
3jornadacpnl/ponencies.txt · Darrera modificació: 21/09/2018 11.17 per Gemma Segura
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes