Presentació

logo_jornada.jpg

En el nostre dia a dia, tenim multitud d’oportunitats de creixement professional a l’abast, que ens permeten assolir una satisfacció personal necessària per garantir la millora continuada, pròpia i de l’entorn laboral.

Començarem les Jornades parlant de l’ambició, entesa com a millora professional, de la motivació i dels valors del treball en equip.

Compartir habilitats, coneixements, reflexions, opinions personals i experiències és una manera molt eficaç de treure al màxim de profit del treball en equip i d’establir ponts de comunicació productiva i positiva dins de l’organització.

Per això, a banda de presentar tallers i experiències sobre actuacions concretes que s’estan duent a terme a càrrec de personal del CPNL, s’introdueixen per primera vegada els espais de debat i d’aprenentatge entre iguals, coneguts com a Edcamp, sobre temàtiques d’interès general, que poden esdevenir un recurs creatiu i enriquidor per a la millora professional. Compartirem els àpats, perquè pensem que és una bona manera de construir relacions i comunicar-nos amb persones del nostre entorn professional.

Finalment, una xerrada sobre un bon lideratge que faciliti l’aprenentatge compartit donarà les claus de l’èxit per a l’aprofitament màxim de les múltiples potencialitats de l’organització.

Abans de marxar, gaudirem del privilegi de viure en directe la qualitat escènica d’Òscar Intente, representant «Pompeu Fabra: jugada mestra!».

Josep Madorell i Bonora

Gerent del CPNL

[float]

[/float]

 
3jornadacpnl/presentacio.txt · Darrera modificació: 07/06/2018 07.48 per Gemma Segura
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes