Protecció de dades personals al web

ATENCIÓ: el contingut d'aquest wiki ha caducat. Consulteu a la intranet la fitxa Protecció de dades personals al web.

privacy-policy.jpgLes dades personals objecte de protecció son totes les referents a les persones que les identifiquen o les poden arribar a identificar: nom, cognoms, DNI, adreça postal i electrònica, número de telèfon, característiques físiques, veu, fotografies o altres imatges, etc. També són dades personals les que fan referència a l'origen racial o ètnic, la salut i la vida sexual, i les que revelen la ideologia, l'afiliació sindical, la religió i les creences. Aquestes dades es consideren sensibles i estan especialment protegides per la llei.

Les dades referents a alumnes i cursos, així com a les de voluntariat, ja estan protegides, però no quan demanem dades personals per inscriure's a concursos o participar en activitats que puguem organitzar. En aquests casos hem de seguir aquests criteris (que podrien canviar més endavant):

 1. Tots els formularis que serveixin per recollir dades personals han d'estar als servidors del CPNL (Houdini o WordPress). Podem fer servir els formularis de Google Drive o altres sempre que no demanem dades personals.
 2. Allà on recollim aquest tipus de dades hem d'incloure aquesta nota al peu:

  D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d’altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes del Consorci per a la Normalització Lingüística. L’òrgan responsable d’aquest fitxer és el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’adreça on us podeu adreçar per exercir els drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició és:
  Consorci per a la Normalització Lingüística
  Carrer de Muntaner, 221
  08036 Barcelona
 3. Sempre que recolliu aquestes dades ens heu de dir (internet@cpnl.cat) el següent: * URL de la pàgina des d'on es recullen
  • com guardeu aquestes dades (on és el fitxer, quin tipus de fitxer)
  • persona o persones que vetllen pel fitxer
  • data de creació del fitxer i si teniu previst destruir-lo en algun moment concret

Tingueu en compte que les dades han de ser les imprescindibles per poder fer l'activitat i que, un cop feta, no es poden utilitzar amb altres fins excepte si hi ha hagut un consentiment explícit per part de la persona que dóna les dades. El consentiment s'ha de fer, per exemple, clicant a una casella informativa.

Tingueu també en compte que les úniques dades que ara mateix es poden demanar són les que estan recollides en el fitxer:

 • Identificatives: DNI/NIF/NIE/Passaport, nom i cognoms, adreça, adreça-e, telèfon
 • Personals: sexe, data de naixement, lloc de naixement, i altres (llengües, nacionalitat)
 
houdini/lopd.txt · Darrera modificació: 07/02/2019 13.31 per Joan Vilarnau
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes