PRESENTACIÓ

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza les I Jornades de Dinamització que porten per títol Metodologies, experiències i adaptació als nous escenaris, amb l'objectiu de compartir experiències i mostrar bones pràctiques perquè puguin ser font d'informació i d'innovació. En aquestes jornades s'exposaran un seguit d'activitats dutes a terme en el marc dels projectes dels centres de normalització lingüística.

Les experiències que es presenten estan enfocades a la transformació dels usos lingüístics i la sensibilització per al canvi d’actituds lingüístiques, tant en l’àmbit associatiu com econòmic i vinculades a l'ensenyament, al programa Voluntariat per la llengua i altres programes de concert. També es presentaran experiències a partir de les quals se'n podran extreure recursos metodològics fàcilment adaptables a la nostra tasca.

A banda d’aquestes 10 experiències també comptarem amb dues ponències. La primera, a càrrec del senyor Llorenç Comajoan, que ens presentarà eines i recursos per a la dinamització i, la segona, a càrrec del senyor Francesc Xavier Vila, que ens parlarà sobre la transformació dels usos i les actituds lingüístiques.

També comptarem amb la intervenció del senyor Joan Sans Urgell, Cap del Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra, que ens presentarà l’experiència de promoció de la llengua catalana als grans magatzems que es va dur a terme l’any 2010 al Principat.

 
jornadadin/presentacio.txt · Darrera modificació: 03/12/2013 16.55 per Gemma Segura
 
Excepte on es digui una altra cosa, el contingut d'aquest wiki està subjecte a la llicència següent: CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Netvibes